Competiția de mountain bike Triada MTB, etapa Avrig, un periplu de emoții

Spread the love for sport!

Triada MTB – etapa Avrig ne-a tratat cu de toate: medalii, adrenalină, o pană și o descalificare pentru rider-ul Lucian Logigan.

Competiția a avut 3 etape, desfășurate pe durata a trei zile, destinată sportivilor elite și amatori:

Etapa1: vineri, 06/05 – Time Trial (XCT), ⏩ 18 km

Etapa 2: sâmbătă, 07/05 – Point to point (XCP), ⏩ 55 km, ⬆️1545 m

Etapa 3: duminică 08/05 – Marathon (XCM), ⏩ 70 km, ⬆️1400 m

Răzvan Grec a urcat de trei ori pe podium și a obținut locul III în etapa 2 (XCP), locul II în etapa 3 (XCM) și clasarea pe locul III în stage race. Roberto Burța ocupă poziția 7 în clasamentul general după cele 3 zile.

Juniorul Elias Hozat își confirmă încă o dată potențialul și iese învingătorul turei medii de duminică. Același traseu, de 45 km, îl poziționează pe Szakács Máté pe locul 4 și pe David Veștemean pe 7.

Elias Hozat

Săptămâna aceasta, în perioada 9 – 13 mai, întreaga echipă se află în baza sportivă UMFST, unde staff-ul are grijă de evoluția și pregătirea sportivilor pentru obținerea formei optime la cele mai importante competiții incluse în planul de obiective al secției din acest sezon. Una dintre acestea este Cupa Națională de MTB Cross-Country care va avea loc la Târgu Mureș, sâmbătă, 14 mai, în organizarea SportsSchool, sub egida Federației Române de Ciclism.

(Sursa foto: Dragoș Dumitru și Tbi Hila pentru TriadaMTB)

Leave a Comment

#CSUTGM