1 iunie – Ziua sporturilor la CSU Târgu Mureș

Spread the love for sport!

1 iunie – Ziua sporturilor la CSU Târgu Mureș

Eveniment dedicat copiilor mici și mari!

Clubul Sportiv Universitar din Târgu Mureș va sărbători „Ziua Internațională a Copilului” prin mișcare, voie bună și o serie de activități dedicate copiilor. Evenimentul se va desfășura miercuri, 1 iunie 2022, în intervalul orar 10:00 – 15:00, în cadrul bazei sportive a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș (str. Gheorghe Marinescu nr.38).

Programul va include demonstrații de karate, activități și cursuri de ciclism, exerciții de dezvoltare a forței musculare adaptate vârstei, meciuri și inițiere în volei, lecții de scrimă, ateliere de aeromodelism, întreceri și competiții amicale la toate secțiile sportive prezente.

Acțiunea este o inițiativă prin care sportivii profesioniști legitimați la CSU Târgu Mureș sunt implicați direct în comunitatea locală pentru a sprijini și stimula participarea regulată a copiilor în activitățile sportive, încurajând tinerii să descopere bucuria, beneficiile pentru sănătate și importanța sportului.

Aflat sub tutela Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, Clubul Sportiv Universitar își propune susținerea și dezvoltarea științei sportului și a performanțelor academice, implicarea în activități sportive și campanii educative pentru populație, promovarea mișcării pentru un stil de viață sănătos și vă invită să vă alăturați acestui scop comun.

Leave a Comment

#CSUTGM