Aris Priță s-a luptat cu cei mai buni la Karate 1 Youth League – Venice

Spread the love for sport!

Duminică, 11 decembrie, s-a încheiat competiția Karate 1 Youth League – Venice, desfășurată la Jesolo (Veneția), în Italia. Aris Luca Priță a avut prima apariție în cadrul noii lui categorii de vârsta – cadeți, kumite +70kg. La această probă au participat 80 de sportivi, din 28 de țări. Cu un debut foarte bun, Aris s-a impus în fața sportivului slovac, dar a pierdut meciul cu reprezentantul Croației.

Antrenorul dr. Nicolae Stanciu s-a declarat mândru de parcursul sportivului său care a întâmpinat noi dificultăți într-o competiție de nivel mondial. „A fost un concurs deosebit de dificil, dar din care, știu cu certitudine, că a avut multe de învățat. Pe această cale, țin să mulțumesc Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș și părinților pentru susținere și sprijin. Fără aceștia, nu am fi putut reprezenta cu mândrie orașul și țara“, a mai transmis acesta.

Karate 1 Youth League – Venice reprezintă una dintre cele mai importante și puternice competiții destinate celor mai tineri karateka. Evenimentul a avut loc în perioada 8 – 11 decembrie 2022, în stațiunea Jesolo (Veneția), din Italia, cu prezența a peste 2560 de participanți din 58 de țări.

Leave a Comment

#CSUTGM