3 medalii de argint și 11 de bronz în debutul sportivilor noștri în Campionatul Național de Karate Shotokan WSF

Spread the love for sport!

Începând cu luna martie a acestui an, Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș i s-a alăturat noua secție de karate, condusă de dr. Stanciu Nicolae, multiplu campion național, european și mondial.

Sportivii au inaugurat cu succes debutul acestei secții, participând la sfârșitul săptămânii trecute la Campionatul Național de Karate Shotokan WSF, desfășurat la Târgu Secuiesc.

Cei cinci sportivi au adus acasă un număr total de 14 medalii, dintre care 3 de argint și 11 de bronz.

Priță Aris Luca, cel mai tânăr component al echipei, a urcat pe podium de două ori la probele de Shobu Ippon și WKF Kumite la categoria masculin cadeți -70 kg, aducând acasă două medalii de bronz.

Sportiva Raluca Tocoaie a obținut două medalii de bronz la Shobu Ippon și Nihon Shobu Kumite feminin seniori +68 kg și două de argint la probele de Shobu Sanbon și WKF Kumite feminin seniori +68 kg.

Alte două medalii de bronz au fost adjudecate de Mădălina Constantin în probele Nihon Shobu și WKF Kumite feminin seniori -55 kg.

Sportivul Ciprian Bîtcă a fost medaliat de patru ori cu bronz la categoriile Kansei Shiai, Nihon Shobu, Shobu Sanbon și WKF Kumite masculin seniori -84 kg.

Echipa compusă din sportivele Luca Andreea, Tocoaie Raluca și Constantin Mădălina și-au adjudecat o medalie de argint în competiția de Kata Echipe feminin seniori și o medalie de bronz la Kumite Echipe feminin seniori.

Felicitări maxime!!!

Leave a Comment

#CSUTGM