Echipa 2022/2023

Previous
Next

Staff tehnic

Milagres Paulo de Tarso

Milagres Paulo de Tarso

antrenor principal al echipei de volei senioare

Vine din țara în care voleiul este cel mai popular sport. Cu o vechime de 26 de ani în antrenorat, în special în formarea jucătorilor tineri, brazilianul Milagres Paulo de Tarso se alătură echipei tehnice a CSU Târgu Mureș în sezonul curent. Ne bazăm pe experiența sa, fiind singurul antrenor din Brazilia care a obținut titlul de campion național la toate categoriile de vârstă din sectorul juvenil: U13, U16, U17, U19 și U 21. Câștigător al Cupei Braziliei în 2015 alături de Sesc - Rj/Flamengo la seniori feminin, de patru ori câștigător al Cupei Sao Paulo și ocupant al locului VI în Campionatul Național de Volei feminin polonez din prima ligă în 2021, va ocupa în sezonul 2022/2023 postul de antrenor principal al echipei de volei CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, care va evolua în Campionatul Național de volei - Divizia A2.

Marius Silvaș

Marius Silvaș

kinetoterapeut și preparator fizic

Kinetoterapeut și preparator fizic al echipei încă din 2008, a fost alături de CSU Târgu Mureş contribuind semnificativ la obținerea celor şase titluri naționale la nivel de juniori si cadeți, dar şi la clasarea echipei de senioare pe locul IV în cadrul Campionatului Național de Volei, Divizia A, în anul 2014. Din 2012 până în 2016 a făcut parte şi din echipele tehnice ale naționalei de volei, atât la juniori, cât şi la seniori.

István Bokor ​

István Bokor ​

antrenor principal al echipei de junioare

Antrenor al lotului național de volei la categoria cadete în anii 2021 și 2022, campion național la junioare în 2016 și dublu campion național la cadete în anul 2015 și 2017 alături de CSU Medicina Târgu Mureș, formator al numeroase jucătoare care au evoluat în echipa națională a României, se întoarce la CSU Târgu Mureș după o absență de 4 ani. În acest timp, a evoluat pentru un an la CSS Sibiu, în 2019 și la CSM Baia Mare, în 2021 și 2022. În acest sezon, va ocupa postul de antrenor principal al echipei de junioare CSU Medicina CNUE Târgu Mureș din cadrul Centrului Național Universitar de Excelență în volei, CSU Târgu Mureș și pe cel de antrenor secund al echipei de senioare - Divizia A2, alături de antrenorul brazilian Milagres Paulo de Tarso. Totodată, va coordona secțiile de inițiere în volei CSU Târgu Mureș.

Jucătoare

#CSUTGM
ro_RORomână