Echipa 2022/2023

Previous
Next

Staff tehnic

Milagres Paulo de Tarso

Milagres Paulo de Tarso

antrenor principal al echipei de volei senioare

Vine din țara în care voleiul este cel mai popular sport. Cu o vechime de 26 de ani în antrenorat, în special în formarea jucătorilor tineri, brazilianul Milagres Paulo de Tarso se alătură Camp-ului! Ne bazăm pe experiența sa, fiind singurul antrenor din Brazilia care a obținut titlul de campion național la toate categoriile de vârstă din sectorul juvenil: U13, U16, U17, U19 și U 21. Este câștigător al Cupei Braziliei în 2015 alături de Esporte Clube Pinheiros, la seniori feminin, de patru ori câștigător al Cupei Sao Paulo și ocupant al locului VI în Campionatul Național de Volei feminin polonez din prima ligă în 2021. A fost, de asemenea, antrenorul echipei naționale de volei din Ruanda.

Marius Silvaș

Marius Silvaș

kinetoterapeut și preparator fizic

Kinetoterapeut și preparator fizic al echipei încă din 2008, a fost alături de CSU Târgu Mureş contribuind semnificativ la obținerea celor şase titluri naționale la nivel de juniori si cadeți, dar şi la clasarea echipei de senioare pe locul IV în cadrul Campionatului Național de Volei, Divizia A, în anul 2014. Din 2012 până în 2016 a făcut parte şi din echipele tehnice ale naționalei de volei, atât la juniori, cât şi la seniori.

István Bokor ​

István Bokor ​

antrenor principal al echipei de junioare

Antrenor principal al Lotului Național U16 și U17, în anii 2016, 2017, 2021 și 2022. Cu două participări la turnee finale de Campionat European (2017 - Arnhem-Olanda, 2021 - Humenne-Slocacia) și Campionate Balcanice. Participant la 16 turnee finale în Campionatul Național, unde a obținut 14 medalii, dintre care 5 titluri naționale. Alături de Clubul Sportiv Universitar, a obținut 10 medalii, dintre care 3 de aur (2016 - junioare, 2015, 2017 - cadete). Medaliat la toate categoriile de vârstă: minivolei, speranțe, cadete și junioare. Antrenor formator pentru mai multe sportive, printre care Elizabeth Inneh Varga, Buterez Rodica. În acest sezon ocupă postul de antrenor principal al echipei de junioare CSU Medicina CNUE Târgu Mureș, din cadrul Centrului Național Universitar de Excelență în volei, CSU Târgu Mureș și pe cel de antrenor secund al echipei de senioare – Divizia A2, alături de antrenorul brazilian Milagres Paulo de Tarso. István Bokor este totodată și coordonatorul secțiilor de inițiere în volei ale Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș.

Jucătoare

#CSUTGM