Cui ne adresăm?

Unii dintre cei mai buni antrenori de volei și preparatori fizici din lume se vor reuni pentru a oferi participanților, timp de șapte zile, experiența antrenamentelor și oportunitatea de a se afla în preajma celor mai buni formatori de volei din lume.

Tabăra de antrenamente este concepută pentru:

• sportive cu vârsta cuprinsă între 10 și 18 de ani care doresc să își maximizeze abilitățile de volei, să se distreze și să se antreneze în baza sportivă a Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș pentru a învăța și a-și perfecta abilitățile, tehnicile și cunoștințele de volei
  • antrenori de volei care vor lua parte la abordări tehnice, tactice și mentale, teoretice și practice, la cel mai înalt nivel profesionist
  • preparatori fizici care vor lua parte, alături de specialiștii invitați, la toate sesiunile de  coordonare ale activităților de pregătire a jucătoarelor din tabără, urmărind planul și programele de pregătire fizică în vederea creșterii potențialului fiziologic al sportivilor și dezvoltării calităților motrice la cel mai înalt nivel
  • voluntari care au ocazia de a-și îmbogăți experiența în ceea ce privește desfășurarea unui astfel de eveniment sportiv

Toate seminariile și atelierele vor fi asistate de traducători în limbile română, engleză, franceză și italiană.