Experții noștri

 

Giuseppe Bosetti  – antrenor

Vicecampion mondial la juniori în 1997, zece titluri de campion național al Italiei la juniori și tineret în perioada 2006 – 2017, două titluri de campion național al Turciei la nivel de juniori în 2018-2019, fondator al clubului Orago unde le-a format pe unele dintre cele mai valoroase jucătoare ale Italiei și ale lumii, Eleonora Lo Bianco, Manuela Leggeri, Elisa Togur, Francesca Picinini – campioane modiale în 2000 la Berlin, Giuseppe Bosetti este unul dintre cei mai valoroși antrenori de juniori din lume. Implicarea sa a dus în prezent la ocuparea postului de director tehnic al echipelor de juniori ale celei mai valoroase echipe de volei din Europa, Vakifbank Istanbul.  

 

Franca Bardelli  – antrenor

Deține opt titluri de campioană națională în perioada 1981 – 1989 în calitate de jucătoare, este fondatoare alături de Giuseppe Bosetti a clubului Orago din Italia, câștigătoare a cincisprezece titluri naționale în campionatul Italiei și a patru titluri naționale în campionatul Turciei alături de Vakifbank și are o experiență de peste 40 de ani în antrenorat la nivel juvenil. În prezent, Franca Bardelli este antrenoare a echipei de junioare de la Vakifbank alături de Giuseppe Bosetti.

István Bokor   – antrenor

Antrenor al lotului național al României de volei la categoria cadete în anii 2021 și 2022. Campion național la junioare în 2016 și dublu campion național la cadete în anii 2015 și 2017, alături de Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureş.

În acest sezon, ocupă postul de antrenor principal al echipei de junioare CSU Medicina CNUE Târgu Mureș din cadrul Centrului Național Universitar de Excelență în volei, CSU Târgu Mureș și pe cel de antrenor secund al echipei de senioare – Divizia A2, alături de antrenorul brazilian Milagres Paulo de Tarso.
 
Coordonatorul secțiilor de inițiere în volei ale Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș.

Marius Silvaș   – kinetoterapeut și preparator fizic

Kinetoterapeut și preparator fizic al echipei CSU Târgu Mureş încă din 2008, a fost alături de CSU Târgu Mureş contribuind semnificativ la obținerea celor 6 titluri naționale la nivel de juniori și cadeți, dar şi la clasarea echipei de senioare pe locul IV în cadrul Campionatului Național de Volei, Divizia A, în anul 2014. 
 
Din 2012, până în 2016, a făcut parte şi din echipele tehnice ale naționalei de volei, atât la juniori, cât şi la seniori.

 

Akos Gergely  – Anternor
Cu o fundamentare solidă în știința exercițiilor și experiență practică în antrenamentul sportivilor, Akos Gergely lucrează în prezent cu Federația Română de Handbal și centrenele de excelență din subordinea acesteia. Expertiza sa cuprinde o gamă largă de aspecte, de la elaborarea regimurilor personalizate de antrenament la oferirea de sfaturi despre nutriție și prevenirea accidentărilor. Devotat dezvoltării profesionale continue, Akos caută mereu oportunități de a-și extinde cunoștințele în știința sportului și biomecanică pentru a servi mai bine necesităților sportivilor. 
#CSUTGM