Experții noștri

 

Giuseppe Bosetti  – antrenor

Vicecampion mondial la juniori în 1997, zece titluri de campion național al Italiei la juniori și tineret în perioada 2006 – 2017, două titluri de campion național al Turciei la nivel de juniori în 2018-2019, fondator al clubului Orago unde le-a format pe unele dintre cele mai valoroase jucătoare ale Italiei și ale lumii, Eleonora Lo Bianco, Manuela Leggeri, Elisa Togur, Francesca Picinini – campioane modiale în 2000 la Berlin, Giuseppe Bosetti este unul dintre cei mai valoroși antrenori de juniori din lume. Implicarea sa a dus în prezent la ocuparea postului de director tehnic al echipelor de juniori ale celei mai valoroase echipe de volei din Europa, Vakifbank Istanbul.  

 

Franca Bardelli  – antrenor

Deține opt titluri de campioană națională în perioada 1981 – 1989 în calitate de jucătoare, este fondatoare alături de Giuseppe Bosetti a clubului Orago din Italia, câștigătoare a cincisprezece titluri naționale în campionatul Italiei și a patru titluri naționale în campionatul Turciei alături de Vakifbank și are o experiență de peste 40 de ani în antrenorat la nivel juvenil. În prezent, Franca Bardelli este antrenoare a echipei de junioare de la Vakifbank alături de Giuseppe Bosetti.

Mauro Grasso – antrenor 

Mauro a antrenat în toată lumea în ultimii 35 de ani și este
considerat unul dintre cei mai străluciți antrenori.  Și-a început cariera în Brazilia, unde a antrenat nenumărați olimpici, atât la volei pe plajă dar și la volei de sală din Italia, Qatar sau Puerto Rico. A jucat la cel mai înalt nivel în
Brazilia și a condus spre reuțită multe echipe profesioniste în campionatele acestora. A lucrat intens cu juniori pe 4
continente și cert este că a avut succes oriunde s-a aflat.

Nicola Bacaloni  – preparator fizic

Tehnician în culturism și antrenor a peste 40 de sportivi, subiectul său de interes se concentrează în jurul a două subiecte importante care s-au concretizat și în teme centrale ale lucrărilor de licență (2020) și disertație (2022): evaluarea și pregătirea fizică a echipei de volei la categoria U 16 și culturismul în rândul tinerilor: statistică și metodologie.

Milagres Paulo de Tarso   – antrenor

Vine din țara în care voleiul este cel mai popular sport. Cu o vechime de 26 de ani în antrenorat, în special în formarea jucătorilor tineri, brazilianul Milagres Paulo de Tarso se alătură Camp-ului! Ne bazăm pe experiența sa, fiind singurul antrenor din Brazilia care a obținut titlul de campion național la toate categoriile de vârstă din sectorul juvenil: U13, U16, U17, U19 și U 21. Este câștigător al Cupei Braziliei în 2015 alături de Sesc – Rj/Flamengo la seniori feminin, de patru ori câștigător al Cupei Sao Paulo și ocupant al locului VI în Campionatul Național de Volei feminin polonez din prima ligă în 2021.

#CSUTGM
ro_RORomână