Două zile solicitante pentru jucătoare în divizia A2 și Junioare

Spread the love for sport!

Un weekend dedicat pasionaților de volei!

Sâmbătă, 29 ianuarie, echipa de volei va evolua în deplasare la Arad în etapa II a returului Campionatului Național, Divizia A2. Partida contra CS Provol Arad se va juca de la ora 10:00.

Duminică, 30 ianuarie, fetele susțin meciul retur, etapa III, cu CNNT Craiova, pe teren propriu, în Campionatul Național de Junioare, de la ora 13:00. Evenimentul va avea loc în Sala „Dr. Anton Pongrácz” din campusul UMFST, unde sunt așteptați toți susținătorii și iubitorii acestui sport!*

Iată ce ne transmite antrenorul echipei Miloš Živanović cu privire la aceste două zile solicitante pentru jucătoare:

„Ne-am pregătit intens pentru ambele meciuri. Începem fiecare partidă cu respectul față de adversar și vom da tot ce avem mai bun. Mereu intrăm în competiții cu așteptări mari. În ceea ce privește tactica, vom merge pe acțiuni ofensive. Nu alegem apărarea, ne propunem să strângem puncte pentru echipă. Voleiul mureșean este un nume mare și dorința noastră este să îl reașezăm pe locul care i se cuvine. Pentru mine, personal, este o motivație și sunt sigur că și pentru fete.

Vom transforma întreaga noastră muncă, energia pozitivă și progresul din antrenamente în rezultate bune. Fetele o merită.

Ne-ar bucura dacă am reuși să readucem spectatorii în tribună, prin urmare, vă așteptăm!”

* Accesul în sala de sport se va realiza doar cu respectarea regulilor generale de protecție sanitară împotriva răspândirii SARS-CoV-2, conform legislației în vigoare.

21217 CommentsLikeCommentShare

Comments

Leave a Comment

#CSUTGM