Cursuri de perfecționare a antrenorilor de volei 2022 la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș

Spread the love for sport!

Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș, în parteneriat cu Federația Română de Volei, susțin formarea antrenorilor de volei din România prin organizarea cursurilor de perfecționare pentru antrenorii echipelor de juniori.

Anul acesta, cursurile se vor desfășura în cadrul evenimentului International Volleyball CAMP, organizat de Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș și Centrul Național Universitar de Excelență în Volei, în perioada 10 – 17 iulie 2022, la Târgu Mureș și va pune la dispoziția participanților, antrenori români, expertiza invitaților săi: Giuseppe Bosetti, Franca Bardelli, Nicola Bacaloni și Massimo Dagioni.

Seminariile și ateliere de teorie și exemplificare practică, abordările tehnice și tactice vor avea loc la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”, situată în campusul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, sub tutela căreia se află Clubul Sportiv Universitar, beneficiind de baza sportivă de excepție, cu facilități moderne.

La finalul cursului de perfecţionare, antrenorii participanţi vor primi licenţa de antrenor pentru anii competiţionali 2022 – 2024.

Antrenorii pot opta pentru unul din cele două pachete sau intervale de desfășurare:

Înscrierile se realizează prin completarea formularului de înregistrare, până la data de 15 iunie 2022, accesând link-ul: https://csu.umfst.ro/antrenor-frv/.

Parteneri: Primăria Târgu Mureș – Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala și Hotel Grand ****

Leave a Comment

#CSUTGM