Micuțele voleibaliste au luat startul în primul lor campionat

Spread the love for sport!

Turneul de minivolei din weekend-ul recent încheiat, 10 – 11 decembrie, a început cu multe emoții și a continuat cu bucuria unei victorii extrem de muncite.

Aflate în deplasare, la Brașov, micuțele noastre jucătoare au susținut primele meciuri în campionatul național, fiind totodată și cea dintâi participare în cadrul unui campionat național.

„Turneul a început plin de emoții! În primul meci, jucatoarele au fost copleșite, fiind și primul lor meci în cadrul campionatului național, dar pe parcursul următoarelor două meciuri, și-au înfruntat emoțiile și au reușit să facă un joc frumos. Turneul s-a finalizat cu o victorie muncită, de 3 la 2. Au avut o evoluție spectaculoasă, progresând vizibil în fiecare set. Mai avem mult de lucru, dar suntem mândre de ele!”

(Alexandra Borlodean, antrenor)

Echipa, pregătită de Alexandra Borlodean și Carla Mărginean, a pierdut ambele întâlniri de sâmbătă, 10 decembrie, cu ACS Kids Tampa Brașov (3 – 0) și ACS Bravol Brașov A (0 – 3). Duminică, însă, fetele au câștigat un meci în cinci seturi, în duelul cu ACS Bravol Brașov B. 

„Sunt foarte mândră de fetele noastre, au reușit să se autodepășească. În ciuda rezultatelor primelor două meciuri, au evoluat punct cu punct, meci cu meci și acest lucru s-a văzut în al 3-lea joc, unde s-au ambiționat și au reușit să câștige. Având în vedere că a fost primul turneu și primele dueluri oficiale, echipa s-a descurcat foarte bine și a luptat până la ultimul punct.”

(Carla Mărginean, antrenor)

Felicitări, fete dragi!

Leave a Comment

#CSUTGM