CSU Medicina găzduiește meciurile din turneul semifinal al Campionatului Național de Volei Divizia A2. Primele două echipe clasate vor evolua la turneul de promovare în Divizia A1!

Spread the love for sport!

În acest weekend, de vineri până duminică, 21 – 23 aprilie 2023,  la Sala de Sport „Dr. Pongrácz Anton” (campus UMFST), se va disputa faza a III-a din Campionatul Naţional al Diviziei A2.

Cu CSU Târgu Mureș în calitate de formație gazdă și prima în clasamentul Seriei Vest, turneul va decide cele două reprezentante care vor juca în turneul de promovare în prima ligă, programat pentru luna mai.

După un sezon lung, intrăm acum în faza jocului despre care, de obicei, spun că este cea mai frumoasă. Vor fi patru echipe prezente la Târgu Mureș pentru un moment decisiv, cu șanse egale de a se califica. Câștigătoare vor fi echipele care pe parcursul campionatului au dat dovadă de perseverență, muncă, studiu, sacrificiu și mai ales de pasiune pentru ceea ce fac. Cred cu adevărat că echipa noastră este pregătită pentru acest capitol și sper să trecem cu brio de această fază”, a declarat antrenorul principal al echipei, brazilianul Paulo De Tarso Milagres.

Programul turneului:

vineri, 21 aprilie

15:00 – CSM Corona Brașov VS. CSU Oradea

17:30 – CSU Târgu Mureș VS. CSU Politehnica Timișoara

sâmbătă, 22 aprilie

15:00 – CSU Politehnica Timișoara VS. CSM Corona Brașov

17:30 – CSU Târgu Mureș VS. CSU Oradea

duminică, 23 aprilie

12:00 – CSU Oradea VS. CSU Politehnica Timișoara

14:30 – CSM Corona Brașov VS. CSU Târgu Mureș

Meciurile vor fi transmise în direct pe pagina de Facebook a Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș (https://www.facebook.com/csutgm/).

Vă așteptăm la meci pentru a susține echipa de volei CSU Târgu Mureș în drumul spre turneul de promovare în Divizia A1! Accesul este gratuit publicului larg.

Leave a Comment

#CSUTGM