Tinerii noștri karateka, participanți la una dintre cele mai dificile competiții la nivel mondial

Spread the love for sport!

Ediția din acest an a competiției internaționale Karate-1 Youth League Poreč, Croația, ce a avut loc la începutul lunii iulie, s-a dovedit a fi una dintre cele mai dificile la nivel mondial, prin participarea a 3193 sportivi, de la 655 de cluburi.

Karateka CSU Târgu Mureș au demonstrat că dețin toate calitățile pentru a reprezenta clubul și țara cu mândrie. Chiar dacă au revenit fără o medalie, consider că a fost o participare benefică pentru dezvoltarea acestora, atât din punct de vedere sportiv, cât și pe plan personal. Cu fiecare concurs, karatiștii noștri câștigă experiență și au posibilitatea de a dobândi noi abilități, elemente esențiale în evoluția lor și obținerea unui loc pe podium în competițiile de anvergură viitoare. Vă  mulțumim pe această cale pentru suport și susținere!”, ne-a transmis antrenorul secției de karate, dr. Nicolae Stanciu.

Miclea Natalia a luptat la categoria minicadeți (-52 kg). În primul meci, Natalia a învins reprezentanta Ucrainei. În turul al doilea, sportiva a obținut egalitate cu reprezentanta Franței, dar a pierdut meciul la decizia finală a arbitrilor.

Priță Iana Irina a luptat la aceeași categorie, -52 kg, unde au fost prezente 56 de competitoare valoroase. Iana a avut un meci dificil cu reprezentanta din Kosovo și nu a reușit să obțină victoria mult dorită.

Priță Aris Luca a participat la categoria cadeți (+70 kg), alături de alți 90 de competitori extrem de bine pregătiți. Inițial, sportivul nostru s-a impus în fața luptătorului german, dar a pierdut cel de-al doilea meci cu reprezentantul lotului Italiei. În momentul de față, Aris a urcat în clasamentul mondial WKF pe locul 38.