Pierdem duelul disputat pe terenul echipei CSM Lugoj

Spread the love for sport!

Aflate la conducere în seturile 2 și 3, până la punctul 20, după ce gazdele au condus în permanență în primul set, fetele au avut un meci bun, condimentat de energia unui public frumos prezent în Sala I.K. Ghermănescu.

În final, scorul a arătat 3 – 0 (25/16, 25/22, 25/23) în favoarea lugojencelor, ocupantele locului patru în clasamentul general.

„Am făcut un meci bun, din păcate nu am plecat cu puncte. Într-adevăr, nu avem presiune cu echipele candidate la titlu, dar vrem să facem o figură bună la fiecare joc. Suntem conștiente de valoare adversarului, dar nu cedăm. A fost o plăcere să jucăm în sala de la Lugoj!”, a fost declarația Mihaelei Jeremić.

Au jucat Krystle Esdelle (17 pct., din care 2 ași), Carmen Tarța (8 pct., din care 1 as și 1 blocaj), Freya Aelbrecht (7 pct., din care 1 blocaj și o pondere de 50% pe atac), Antonia Gheți (5 pct., din care 1 as și 50% eficiență în atac), Tara Cristea (5 pct., din care 2 ași), Alla Politanska (2 pct., din care 1 blocaj), Raluca Buran, Ramona Postea și liberoul Mihaela Jeremić.

Ne menținem pe locul 10 în clasament. În runda următoare vom juca pe teren propriu cu lidera campionatului, CS Rapid București. Meciul va avea loc sâmbătă, 27 ianuarie, la 18:00, în Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”.

Foto credit: Gheorghe Grozav și Alexandru Baranyai (pentru CSM Lugoj)

Leave a Comment

#CSUTGM