Rezultate frumoase pentru Patrick Pescaru și Elias Hozat, cu echipa națională, la Aydin MTB Cup Turcia

Spread the love for sport!

Patrick Pescaru (U23) și Elias Hozat (U23) au reprezentat echipa națională în cursa Aydin MTB Cup din Turcia, duminica aceasta, pe 17 martie, alături de colegii lotului, Ede Molnár (elite) și Alex Ilie (U23) de la Bikexpert, și Tudor Oprea, team manager – Federația Română de Ciclism.

În urma cursei, Patrick s-a clasat pe locul locul 4 și a acumulat 2 puncte UCI, iar Elias s-a clasat pe locul 10 și a acumulat 1 punct UCI.

Cicliștii au continuat astfel programul de calificare la Jocurile Olimpice de la Paris, ce va avea loc până la finalul lunii mai, mulțumită susținerii Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR).

Vă reamintim faptul că Elias Hozat se află în primul lui an la categoria sub 23 de ani și a fost confirmat de către COSR, împreună cu sportivul Alexandru Ilie (Bikexpert), ca membru al echipei olimpice extinse.

Competiția cu tradiție atrage în fiecare an pasionații de ciclism din întreaga lume și așteaptă participanții să își testeze abilitățile și rezistența pe un traseu provocator XCO UCI C2.

Pentru sportivii noștri, pe 22 martie, urmează cursa UCI din Serbia, de la Novi Sad, competiție la care ne va reprezenta și Roberto Burța.

Mulțumim COSR și Federației Române de Ciclism pentru susținerea cicliștilor noștri și a programului de calificări!

Leave a Comment

#CSUTGM