Premiați la Gala Sportului Mureșean

Spread the love for sport!

Gala Sportului Mureșean, un eveniment dedicat celor mai buni sportivi din județul nostru din anul 2023, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Mureș, din subordinea Agenției Naționale pentru Sport, s-a desfășurat vineri, 22 martie, la Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș.

În cadrul galei, au fost premiați sportivii legitimați ai structurilor sportive din județul Mureș, care au obținut rezultate deosebite la campionatele și cupele mondiale, europene, balcanice și naționale, la seniori, tineret, juniori și cadeți, pe diverse categorii.

De la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș au fost premiați următorii sportivi:

Categoria Speranțe

Natalia Miclea, Irina Priță și Aris Priță, antrenor Nicolae Stanciu (karate)

Categoria Echipe Juniori

Echipa de Volei Junioare a sezonului competițional 2022/2023, antrenor István Bokor (volei)

Categoria Juniori – ramuri neolimpice

Chișcop Ștefan (aeromodelism)

Categoria Seniori – ramuri neolimpice

Paula Frandeș, antrenori CSU Târgu Mureș: Dumitru Cheteleș și Sebastian Popovici, antrenor Pop Paul Alexandru (culturism și fitness)

Categoria Seniori – ramuri olimpice

Grec Răzvan, antrenor dr. Martin Ștefan (ciclism, Olympic Cross Country)

Timoce Andrei, antrenor Szabó Zoltán (scrimă)

În numele comunității noastre sportive și a Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, vă transmitem cele mai sincere felicitări pentru recunoașterea meritelor eforturilor voastre, obținute la Gala Sportului Mureșean. Alături de colegii voștri sunteți exemple demne de urmat! Suntem mândri să vă avem alături!

Leave a Comment

#CSUTGM