Cursuri de inițiere la volei

Spread the love for sport!

Cursurile se adresează grupei de vârstă 8 – 10 ani (fete și băieți), constând în inițierea și pregătirea copiilor și se desfășoară la Sala de Sport „Dr. Pongrácz Anton” din campusul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în zilele de luni și miercuri, în intervalul orar 17:30 – 19:00.

Prețul unui abonament / lună este 150 lei iar înscrierile se pot realiza la sediul CSU Târgu Mureș, Str. Ghe. Marinescu nr. 38, la numărul de telefon 0265 215 551 int. 286, 260 sau pe adresa de e-mail csu@umfst.ro.

Considerat un sport elegant, unde agresivitatea și forța adversarilor sunt despărțite de fileu, iar măiestria tehnică de a ține mingea în aer alege între învingători și învinși, voleiul este unul dintre sporturile simbol în cadrul CSU Târgu Mureș, fiind activ încă din 2001.

Sunt așteptați toți cei interesați să descopere tainele acestei ramuri sportive și își doresc să învețe să joace volei într-un cadru organizat. Beneficiile sunt nenumărate: tonifică și modelează corpul, îmbunătățește și dezvoltă nivelul de energie, coordonarea și abilitățile tehnice, stimulează starea de spirit și contribuie negreșit la dezvoltarea socială și mentală a copiilor.

Leave a Comment

#CSUTGM