Am luptat, dar nu a fost suficient în meciul cu CSM București.

Spread the love for sport!

Pe 2 decembrie s-a jucat partida cu CSM București, ce a contat pentru etapa a noua din Campionatul Național de Volei, divizia A1.

Primele două seturi ne-au ținut cu sufletul la gură și deși ne-am dorit victoria, am avut o energie bună, am luptat și am jucat bine în apărare, nu a fost suficient.

Scor final: CSU Târgu Mureș – CSM București: 1 – 3 (22/25, 28/26, 16/25, 16/25)

„A fost un meci în care ne-am dorit să obținem puncte, având în vedere că am jucat acasă. Știm că CSM București este o echipă care se luptă la medalii, dar am dorit să fructificăm avantajul terenului propriu. Echipa adversă are jucătoare foarte valoroase și cu experiență, acest lucru s-a vazut în momentele cheie. Cred că am făcut un meci foarte bun, care ne dă încredere. Avem nevoie de multă muncă și mai multă energie. Am luptat. Nu a fost suficient astăzi. Sperăm ca în meciul următor să luăm puncte, avem nevoie de ele!”, a transmis imediat după meci, Mihaela Jeremić (L). Liberoul nostru a demonstrat o pondere de 74% la preluarea în serviciu.

Cele mai multe puncte au fost marcate de Samara Rodrigues, 20 la număr, din care 3 blocaje și 1 as. Samara a avut de asemenea o pondere de 62% la preluarea în serviciu. Carmen Tarța a totalizat 11 puncte (din care 1 blocaj) și a contorizat 69% la preluarea în serviciu și 43% eficiență în atac. Tara Cristea a contribuit cu 9 puncte (din care 2 blocaje și 47% eficiență în atac). Esdelle Krystle a marcat tot 9 puncte, din care 3 blocaje și 2 ași.

„Am avut o apărare bună, însă am înscris mult prea puțin”, a declarat antrenorul Julien Van der Vyver. Acesta a mai adăugat că echipa a evoluat vizibil: „Pot susține că am evoluat cu siguranță, atât în jocul nostru, cât și la construcția unei echipe sudate”.

Au mai jucat Elena Nedelcu (2 puncte), Antonia Gheți, Melania Duțu, Ramona Postea (1 punct) și Alla Politanska (2 puncte).

Meciul poate fi revăzut integral pe pagina oficială a Federației Române de Volei, aici.

Următorul meci în care va evolua echipa noastră va avea loc pe 9 decembrie, cu CSM Corona Brașov și se va juca acasă, la Sala de Sport „Dr. Anton Pongrácz”.

Foto credit: Gabi Cocosh (IG: Cocosh )

Leave a Comment

#CSUTGM