Pierdem confruntarea cu CSM Târgoviște, în divizia A1

Spread the love for sport!

Confruntarea cu CSM Târgoviște din prima divizie s-a consumat în acest weekend, unde voleibalistele noastre au pierdut împotriva echipei aflată pe locul doi în clasamentul general.

Scor final: Faza 1. Etapa 8. CSM Târgoviște – CSU Târgu Mureș

3-0 (25/20; 25/21; 25/15)

Pe teren au intrat Ramona Postea (coordonator), Eliza Pogor (libero), Samara Almeida și Carmen Tarța (extreme), Esdelle Krystle (atacant opus), Nedelcu și Cristea (centru). Au mai jucat Alla Politanska (coordonator), Allegra Dan (libero) și Antonia Gheți (extremă).

Setul 1 a avut un joc eficient. Ne-am luptat la maxim și cu multă încredere. Echipa adversă a realizat schimbări în rândul jucătoarelor și din cauza unor greșeli pe care le-am făcut, rivalele au preluat controlul duelului. Am jucat bine în atac și preluare, dar cu prea puțină forță pe servicii. Setul 2 a avut un start dificil și am rămas cu 4 puncte în urmă. În setul 3 ne-a fost greu să marcăm. Târgoviște a jucat grozav în apărare și pe atac. Am continuat să luptăm, dar echipa adversă a fost net mai puternică și am pierdut cu 25 la 15. Jucătoarele noastre cu experiență au fost un real suport pentru cele mai tinere, cărora le apreciez energia de pe teren. Consider că am progresat din nou și prin această experiență”, a declarat antrenorul principal Julien Van der Vyver.

Au punctat: Esdelle Krystle (12 puncte, din care 3 blocaje), Samara Almeida (12 puncte, din care 2 blocaje), Carmen Tarța (7 puncte), Tara Cristea (6 puncte, din care 1 blocaj), Antonia Gheți (2 puncte, din care 1 blocaj și 1 as), Elena Nedelcu și Alla Politanska, câte 1 punct.

Meciul poate fi revăzut aici.

Foto credit: Eduard Gabriel (pentru CSM Târgoviște)

Leave a Comment

#CSUTGM